Kaj podariti za rojstni dan glede na nebesno znamenje

Zagotovo  se velikokrat vprašate kaj kupiti za darilo prijatelju, staršem, partnerju, otroku. Naj bodo ta darila bolj resna, malo zabavnejša, ali čisto nora in odštekana? Morda vam bo ob prebiranju naslednjega besedila postalo kaj lažje, sploh, če vemo kakšno nebesno znamenje poseduje naš bodoči obdarovanec.

horoskop in darila

OVEN je močno nebesno znamenje, rad ima hitrost, akcijo, potovanja v eksotične kraje, obožujejo. Predvsem pomembno je, da jim pri izbiri darila damo vedeti, da nam je všeč to kar počnejo. Ker so ljubitelji branja bodo zagotovo veseli kakšne Led svetlobne podlage za branje.

BIKI so prefinjeni ljudje, ki cenijo lepa darila a naravnost obožujejo darila, ki so praktična.  Predvsem pa ne marajo daril, na katerih bi se nabiral prah. Glasbeni gel za tuširanje bo zagotovo prava izbira.

DVOJČKI, radi kupujejo, še raje prejemajo, še posebej smešna darila, ki so zabavna in izvirna. Všeč jim bo budilka s pištolo.

RAKI, bitja, ki imajo radi notranji mir in varnost., njihove duše pa so občutljive in nežne. Najbolj bodo veseli daril, ki bodo spodbudila njegovo domišljijo. Hmm, Kakšen zvonček želja mu bo zagotovo všeč.

LEV zelo občutljiv na to kaj dobi in kaj ne, ljubijo pa vse kar mu daje pomembnost zato njemu budilko barske plesalke, njej pa lip glos krofke .

DEVICA, praktična in skromna zato zanjo bo knjižni sef zanje kar dobra izbira.

TEHTNICA, vedno urejene, sploh njej so všeč rožice, zato bo kakšen namizni ventilator-rožica zanje prava izbira.

ŠKORPIJON, skrivnosten in zahteven, domišljija je zanj živi element, ki ga nujno potrebuje. Zato nekaj sexy in nekaj zapeljivega, poredna pentja ali pa poredni kocki ne bosta zgrešen izbor.

STRELEC, nezahteven in zadovoljen s vsem. Zelo bo vesel hišnega ljubljenčka, a, če zanj nima časa in prostora mu kupite srčkanega Baby gupi-ja.

KOZOROG, le redko zaupa kar si želi. A zagotovo ne bomo zgrešili s darilom, ki je uporabno in praktično,  električni odpirač steklenica bo ta pravi izbor.

VODNAR, obožuje novotarije in drugačnost. Podvodni lightshow ali zvezdno nebo. Samo, da se sveti.

RIBI, lepa a skopuška bitja, ki jih zadovoljimo že s malenkostjo, ki pa mora vsebovati kanček romantičnosti. Led vanilija sveča na daljinca ali kupidova svetleča blazina bosta malenkosti s katerima jim bomo zagotovo polepšali dan.

Tukaj je bilo predstavljenih le nekaj idej, kako lahko popestrite obdarovanje prijateljev glede na njihov horoskop. Če pa obdarujete kakšnega davčnega uradnika, pa se (malo za šalo, malo za res), najprej pozanimate, kakšna darila so sploh primerna za njih 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *